OVER ONS

Achtergrond

Bureau voor Vitaliteit is opgericht door Veerle van Loon. 
Veerle: "Vitaliteit staat voor mij voor energie, veerkracht en positiviteit; energiek zijn en blijven en met plezier in het leven staan. "

Het is een onderwerp wat mij al jaren boeit. Als salesmanager bij een grote HR-dienstverlener en later bij een landelijke arbodienstverlener heb ik organisaties geadviseerd bij het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van hun werknemers. Eerder heb ik als loopbaancoach trainingen en workshops gegeven en individuele cliënten begeleid. Hectische functies die ik combineerde met een jong gezin en een sociaal leven. En dat ging ook wel eens ten koste van mijn energie en gezondheid.

Ik ben me gaan oriënteren op wat ik hieraan zélf kon doen; door te gaan sporten, gezonder te eten en bewuster te ontspannen. Dit had effect! Daarom ben ik mij hier verder in gaan verdiepen en heb ik mijn kennis vergroot door de opleiding tot Vitaliteitscoach te volgen.

Met deze achtergrond ben ik Bureau voor Vitaliteit gestart en begeleid ik organisaties en particulieren bij het vergroten van hun vitaliteit, of dat nu individueel is, in team- of organisatieverband. 

Waar staan we voor?

We richten ons op diverse dimensies van vitaliteit, zoals:

  • Omgaan met stress

  • Leren ontspannen

  • Gezonde voeding

  • Bewegingsadvies

  • Plezier in het werk

Scroll naar top